Projecten

Een verzameling van mooie, grotere projecten die ik uit heb mogen voeren. Een combinatie van de uitwerking van minoren tijdens mijn opleiding en werkzaamheden voor opdrachtgevers na mijn afstuderen.

StartknopBeter
Een project voor het onderzoekscentrum van Zuyd dat ik uitgevoerd heb als grafisch vormgever. Het project is gericht op het aanpakken van overgewicht bij werknemers en studenten van Zuyd Hogeschool te Heerlen.
Een interactieve museuminstallatie die we ontwikkeld hebben voor de minor Installation Design. Samen met Katja Soulier werkte ik in een ontzettend creatief en vrij proces aan deze installatie met het thema "Design Fiction".
Een interactieve museuminstallatie die we ontwikkeld hebben voor de minor Installation Design. Samen met Katja Soulier werkte ik in een ontzettend creatief en vrij proces aan deze installatie met het thema “Design Fiction”.
Tekentafel
Een ontwerp voor de uitdagende doelgroep van ernstig geestelijk en lichamelijk beperkten. In samenwerking met ergotherapeuten is een concept ontwikkeld in het kader van toegepaste technologie in de zorg.
Struinen met Bob
Binnen dit project ontwikkelden we een natuureducatie-applicatie voor kinderen tussen tien en twaalf jaar oud. Ontwikkeld voor gebruik tijdens natuurlessen van het CNME in Maastricht. Een heel leuk project met een groene insteek!
Zwerfafval App - CNME
In dit project is gewerkt aan een oplossing voor het zwerfafvalprobleem in Maastricht. De app helpt inwoners die gemotiveerd zijn iets aan het afvalprobleem te doen, dingen te organiseren en geregeld te krijgen met de gemeente.
Film en video
Tijdens de opleiding heb ik bij verschillende projecten ervaring opgedaan met audio visuele vormgeving; oftewel film. Hier een overzicht van een aantal video’s.
Stappy_KateSmit-s
Dit is mijn mooie afstudeerproject in het kort! Hierbij heb ik twee interfaces ontwikkeld voor een systeem dat de looprevalidatie van mensen na een beroerte moet ondersteunen. Hierbij is zowel gewerkt aan een systeem voor de revalidant als de begeleidend therapeut.