Fotografie

Sinds ik een kleine ukkepuk was loop ik graag rond met een camera in mijn handen. Ik hou er van om de wereld vanuit mijn eigen perspectief te bekijken en fotografie biedt mij de mogelijkheid dit perspectief met anderen te delen. Via mijn fotografie wil ik delen hoe speciaal de wereld om ons heen nu eigenlijk is als je er op let…

Lev


Het maken van deze foto’s bleek een behoorlijke workout te worden. Dit vrolijke, jonge hondje rent het liefste vrolijk in het rond tussen de foto’s door. Zijn speelse uiterlijk past dan ook goed bij het karakter van deze levendige ruwharige Jack Russel.

Drie zusjes


Deze drie knappe dames mocht ik een aantal jaren geleden ook al eens fotograferen! Hartstikke leuk om op deze manier met drie zussen op pad te gaan in de natuur. Wat een lol hebben we gehad!

Babyfoto’s Finn – 6 weken oud

Wat maak ik met mijn camera mooie dingen mee! Vandaag mocht ik baby Finn en zijn familie fotograferen. Zijn pappa en mamma en ik waren het er al snel over eens dat een vrolijke, lieve shoot de leukste herinnering zou zijn. In mijn foto’s ben ik dan ook op zoek gegaan naar een setting die bij zo’n klein mannetje past en waar hij zich lekker in voelt. Ik kijk er naar uit dit soort fotografie vaker te mogen doen. Kom maar op met die hummeltjes!

Op pad in Thorn

Het resultaat van een dagje wandelen met de camera in Thorn.

De lente vastgelegd

Heerlijk om de kleine wondertjes die zich in de lente voordoen in de natuur even van dichtbij te bekijken!

Helemaal in de wolken

Een klein overzichtje van de vorige drie vliegshows die ik heb bezocht. Heerlijk om ze af en toe te zien vliegen…

De meeste bomen zijn bedrog

En toen bleken boomstammen opeens niet alleen maar saai en bruin te zijn!

Een speciale dag – Bruiloft

Niet alleen voor het bruidspaar en hun gasten een onvergetelijke ervaring, maar ook voor mij! Ik mocht de gehele dag van dit vrolijke stel vastleggen op een eigen en informele manier.