Film

Tijdens de opleiding Communicatie & Multimedia Design ben ik geregeld in contact gekomen met het medium film. Als CMD’er werd van ons verwacht dat we in staat zijn een boeiend script te schrijven, goede beelden te schieten en de boel naderhand netjes te editen.

Op deze pagina’s een aantal van mijn ervaringen met dit medium!

 

Een korte video om een impressie van mijn stagetijd in het derde jaar van mijn opleiding te geven.

 

Tijdens mijn stagetijd bij Greetz mocht ik een dag meelopen bij de opnames van een tv-commercial. Uit het beeldmateriaal dat ik die dag gemaakt heb, heb ik deze video voor de klanten van Greetz gemaakt.

 

In opdracht van de opleiding CMD heb ik samen met Katja Soulier een reportage over camera’s gemaakt. Ik heb me vooral bezig gehouden met het script en de montage. Daarnaast heb ik de meeste dingen gefilmd, aangezien Katja de rol van interviewer vervulde.

 

Deze reportage over een actief burger is gemaakt in opdracht van de opleiding CMD. Burgerparticipatie was het onderwerp.

 

De opleiding gaf als opdracht dat er in korte tijd een alternatieve titelsequentie (intro) voor een bekende film gemaakt moest worden.
Hierbij heb ik het script opgesteld, de beelden geschoten, het geheel gemonteerd en delen geanimeerd. De audio maakt deel uit van de originele titelsequentie.

Burgerparticipatie in Nazareth

Tijdens dit project moesten we met een groep van vier studenten een multimediaal verhaal vertellen over een wijk van Maastricht. Burgerparticipatie moest hierbij centraal staan. In samenwerking met Robin, Katja en Dirk.
Katja en Dirk waren verantwoordelijk voor de visuele stijl van de website en de bouw van de website. Robin en ik werkten aan het foto- en videomateriaal.

Dit zijn de bijbehorende video’s!

Introvideo over de wijk.

Bijzondere burger: Maartje.

Bijzondere burger: Miguel.